Krönikörerna

FridamenyFrida är en forskarnörd. I tretton år jobbade hon som forskare vid universitetet. Nu tänker hon bli vetenskapsjournalist, för att hon vill att alla ska få ta del av den underbara värld som är forskningens. Hur funkar vår kropp? Varför blir vi sjuka? Hur blir vi friska? Vad innebär egentligen det senaste nobelpriset i medicin? Förutom forskning är Frida intresserad av marschmusik, skor och träning.

NathaliemenyNathalie är språkvetare med ett stort intresse för politik och kultur. Varje måndag kl 18:03 kan du höra henne i radioprogrammet Kulturkoftan på studentradion.com. På fritiden tycks hennes beroende av sociala medier ha eskalerat men helst spenderar hon all sin lediga tid i soffan mölandes HBO-serier som vore det géléhallon. Hon skriver kritiskt om borgerskapets politik, studentsituationen och varför alla borde följa minst tio tv-serier samtidigt.

AlettemenyAlette är norsk och har tillbringat fem år i Mellanöstern. Hon trivs som bäst när hon lär sig något nytt, hänger med i nyhetsflödet och kan sätta sig in i pågående debatter. Ett särskilt stort intresse har hon för utrikespolitik, media – och Liverpool FC.

 

LinneamenyLinnéa är en glad gotlänning med glimten i ögat. Hon innehar ett stort intresse för sport men tycker även att det är kul att lära sig nya saker och diskutera allt möjligt som kommer i hennes väg. Humor är viktigt för Linnéa som gärna bjuder på sig själv och hon längtar alltid till nästa resmål.

Maddemeny

Madeleine är göteborgaren som flyttade upp till Stockholm. Fast aldrig med slogan om att det är här allt kan hända, hade flytten gått till New York hade den klyschiga slogan fått hänga med. Och hänga med kommer den nog få göra i framtiden då en av drömmarna är att flytta dit. Några av de stora intressena är konst, litteratur och skor. När vardagen inte är fylld med Chagall, Fitzgerald eller hägrandes efter Choos längtar hon efter nypistade backar i Alperna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s